Ponosni na iskustvo - Šuma GG d.o.o.

Naši partneri su neizostavan dio našeg svakodnevnog poslovanja i uspjeha. Sa zadovoljstvom predstavljamo dugogodišnje i nove partnere te suradnju kakvu svaki poduzetnik može samo poželjeti.

Šuma GM d.o.o.

10+

Naših partnera

“Suradnja s tvrtkom Šumagm je na vrlo visokom nivou. Profesionalnost i efikasnost je zavidna. Nadamo se daljnjoj suradnji u novim poslovnim izazovima. Srdačan pozdrav”

SLOVENIJA
Štefan Šimunić

“Poslovni partner ŠUMAGM od osnivanja dobavlja sječku za JP Energetika (Ljubljana, Slovenija). Naša suradnja traje 8 mjeseci na godinu u prosjeku 5 kamiona na dan (od ponedjeljka do subote). Sa zadovoljstvom mogu reči, da ŠUMAGM spada u sam vrh naših poslovnih partnera, tako po kvantiteti kao i kvaliteti dobavljene sječke. Vjerujem, da će se naša suradnja i u buduće nastaviti na obojestrano zadovoljstvo.”

SLOVENIJA
Jože Oražem, direktor

“Spoštovani,
od leta 2014, poslujemo z firmo ŠUMA GM d.o.o. zelo koretno. Imarno dobre izkušnje, znanj, kompetenc in jasno motivacijo! Bili smo uspešni in dosegli dobre rezultate.Veseli nas, da poslujemo z Vašo firmo in da smo imeli priložnost bližje spoznati podjetje. Hvala za Vaš trud in čas.
Želimo si, da bomo tudi v nadaljnem času poslovali zelo dobro, kot do zdaj. Dobra komunikacija je pot do uspeha.”

Energy Service Company
Ivan Kozina, COO/Glavn

“Ovim putem bismo htjeli iskazati zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s Vašim poduzećem s obzirom da tvrtka Sense ESCO Belišće d.o.o. od početka svog poslovanja uspješno surađuje sa tvrtkom ŠUMA GM d.o.o.Kroz ljubaznu komunikaciju i pravovremenu isporuku, društvo je dokazalo svoju pouzdanost i spremnost na pružanje kvalitetne i izvanredne usluge. Pogotovo cijenimo savjete i spremnost na asistenciju i u situacijama koje su izvan osnovnog područja poslovanja društva ŠUMA GM. Veselimo se nastavku zajedničke suradnje!”

HRVATSKA
Dragan Šekrst, Direktor

“S tvrtkom Šume GM surađujemo već neko vrijeme i u tom razdoblju imamo iznimno pozitivno iskustvo. Našu međusobnu suradnju odlikuje povjerenje, odgovornost i poštivanje poslovnih dogovora. Nadamo se da će se opseg i kvaliteta naše suradnje još više povećati u 2017. godini.”

HRVATSKA
Darko Vuković

“Šuma GM doo je jedna od rijetkih firmi za koje se iskreno može reći da je dobar poslovni partner koji poštuje svoje kooperante u svakom mogućem smislu, prije svega mislimo na ažurnosti , pristupačnost i komunikativnosti stručnog osoblja, obavještavanje na vrijeme o eventualnim promjenama i dinamici posla. Mi samo možemo poželjeti da bude što više firmi kao što je Šuma GM doo.”